Kolding Netavis

Borgerne i centrum

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Filip Bekic Bladt (S), formand og byrådskandidat, Anne-Mariesvej 15, 6000 Kolding.

Der har i efterhånden en del tid været meget debat om manglende tilflytning til Kolding Kommune, og der er kommet rigtig mange bud på, hvorfor nye borgere ikke flytter hertil, og hvad kommunen skal gøre.

Sandheden er vel ligesom så meget andet, at det er en blanding af mange ting. De mange dårlige historier om dårlig økonomi, håndteringen af havnen, Marina city osv. har ikke gavnet vores kommune sønderligt meget. Strategien om at bygge for enhver pris, har efter min mening heller ikke ført særligt meget godt med sig.

I stedet mener jeg, at vi skal prøve at vende det om. I stedet for at tænke i nye borgere hele tiden, så lad os kigge på de borgere, der allerede bor i kommunen, og som holder rigtig meget af vores kommune. Lad os skabe en bedre kommune for de mennesker.

Den bedste branding af Kolding, må jo være, at vores borgere er glade og tilfredse med vores velfærd og udviklingen af vores kommune. Det ville være fantastisk, hvis alle borgere var så glade for vores kommune, at de til alle familiefester rundt omkring i landet kunne være stolte af vores kommune og fortælle, hvor dejligt kommune det er at bo i.

Det er den bedste branding af vores kommune. Men det kræver, at vi lytter mere til borgerne, at vi inddrager dem mere i de beslutninger, der vedrører dem og ikke træffer beslutninger henover hovedet på dem.

Kun sammen med vores borgerer får vi de allerbedste løsninger for vores kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *