Kolding Netavis

Alt tyder på at Vamdrup får sit nye kulturhus

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Freddy Christensen (C). Privatfoto.

Takket stor gavmildhed fra private investorer tyder alt nu på, at Vamdrup får sit nye kulturhus, Vores Hus, trods store prisstigninger.

Og Freddy Christensen (C) fra Vamdrup, der medlem af kommunens kulturudvalg er glad, og han understreger, at det kan betale sig at kæmpe for en sag, skriver Vamdrup Avis.

Det er lykkedes, at få i forvejen store private donatorer til at forhøje deres tilskud væsentligt. Og det er især Bent O. Jørgensens Fond, som står bag Dansk Auto Logik i Vamdrup, og som i forvejen har doneret 5,7 millioner kroner til projektet, til at forhøje sit bidrag med yderligere 2, 5 millioner kroner. Og Jens Holms Biblioteksfond har givet tilsagn om en ekstra bevilling på 3 millioner kroner, mens kommunen kaster 900.000 kroner i projektet puljen.

Og resten af stigningen skal på 1,3 mio. kroner skal findes i en såkaldt ”Omvendt licitation” i samarbejde med tilbudsgiverne, men det forventes også at falde på plads.

Licitationen over byggeriet blev i april annulleret, da budgettet på grund af høje prisstigninger var steget fra 13,8 millioner til cirka 20,2 millioner kroner.

Kulturudvalget har på et ekstraordinært møde sagt ja til en ekstrafinansiering på cirka 6,3 millioner kroner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel