Kolding Netavis

Aldi hjælper nu også mod madspild

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Aldi og Too Good To Go har indledt et landsdækkende samarbejde mod madspild.

Aldi-butikker i hele landet – i Kolding på Haderslevvej og Lyshøj Allé – bliver der nu solgt Too Good To Go-lykkeposer med overskydende frugt og grønt. Aldi forventer, at man kan forhindre spild af mere end 160 ton frugt og grønt det første år.

Der vil være tale om varer, som af den ene eller anden grund ikke kan sælges i Aldi’s butikker, men som sagtens kan spises. Samarbejdet med Too Good to Go er en naturlig forlængelse af Aldi’s mangeårige indsats for at mindske madspild i butikkerne. Aldi-butikkerne vil hver dag sælge mindst to sunde lykkeposer med frugt og grønt. Posen koster 29 kroner og indeholder frugt og grønt til en værdi af cirka 90 kroner. Det vil typisk være varer, der har fået lette knubs, eller hvor emballagen er blevet beskadiget.

– Vi har allerede en række initiativer mod madspild, og især butikspersonalet yder hver dag en stor indsats for at reducere mængden af mad, der ryger ud, men samarbejdet med Too Good To Go er helt klart et godt supplement, som kan medvirke til at mindske madspild i vores butikker endnu mere. Og jeg ved, at mange af vores medarbejdere også glæder sig over, at de nu sammen med kunderne kan gøre en forskel på det her område, fortæller Katrine Milman, CSR-chef i Aldi Danmark, i en pressemeddelelse.

Kunder, der ønsker at købe en lykkepose med frugt og grønt fra deres lokale Aldi, skal downloade Too Good To Go-appen og oprette sig som bruger. Poser reserveres og betales direkte i appen, og kan efter godkendelse fra butikken afhentes mellem klokken 15 og 17. Det er kun muligt at købe én lykkepose per dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *