Kolding Netavis

Ældreområdet: Svar til Søren Rasmussen (DF)

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Villy Søvndal (SF), medlem af regionsrådet i Region Syddanmark og borgmesterkandidat i Kolding, Gl. Bjert 39c, 6091 Sdr Bjert.

Da jeg som socialudvalgsformand havde ansvaret for ældreområdet, var jeg med til at fastlægge den retning på ældreområdet, der stadig er gældende. De mange ældreboliger, aktivitetshusene, det frivillige arbejde og ny plejehjem. Det vil jeg fortsat holde fast i og udbygge. Og finde de økonomiske midler til.

Hvorfor Søren Rasmussen er ked af det svar, forstår jeg ikke? Heller ikke hans bekymring om, om SF mon vil de ældre det godt? Eller om jeg vil samarbejdet? Både i min tid og hvis Søren Rasmussen ser tilbage på SF’s rolle, mens Lis Ravn Ebbesen og Hans Holmer har været gruppeformænd, har SF altid søgt samarbejdet, når det har været til gavn for sårbare grupper. Mange budgetforlig har vi været med i. Og stået udenfor med skiftende samarbejdspartnerne fx med de radikale og DF, da besparelserne ramte bl.a. ældreområdet.

Jeg glæder mig fortsat over, at vi er flere, der gerne vil de ældre det godt. Det fortjener de. Jeg mener fortsat, at faste teams er en bedre løsning. Og naturligvis vil jeg finde midlerne til det. Ældreområdet skal som alle andre områder af kommunen drives mest hensigtsmæssigt også økonomisk. Jeg forstår slet ikke Søren Rasmussens tankespind om SF og nedskæringer. Det er det stik modsatte vi kommer til med flere ældre, ibrugtagning af nye plejehjem og faste teams i hjemmeplejen.

Det er ærgerligt, at Søren Rasmussen har et så voldsomt behov for at profilere sig selv, at han synes, at han er nødt til at tegne et så fordrejet billede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *