Kolding Netavis

Advarsel: Kan briste under brug

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: IKEA.

Espressokanden kan briste under brug, advarer Ikea.

Ikea beder alle kunder, der ejer en Metallisk espressokande til kogeplade 0.4 l med sikkerhedsventil i rustfrit stål med datomærkningerne mellem 2040 og 2204, om at stoppe brugen af produktet og henvende sig til Ikea for at få pengene retur.

Ikea tager produktsikkerhed meget alvorligt.

-Derfor tilbagekalder vi Metallisk espressokande til kogeplade 0.4 l med sikkerhedsventil i rustfrit stål med datomærkningerne mellem 2040 og 2204, da der er øget risiko for, at produktet kan briste under brug, lyder det fra kæden i en pressemeddelelse.

Den øget risiko kommer af en ændring af sikkerhedsventilens materiale og konstruktion, og tilbagekaldelsen gælder kun for de produkter, der har en sikkerhedsventil i rustfrit stål (sølv/grå farve). Andre Metallisk produkter indgår ikke i tilbagekaldelsen.

Metallisk espressokande til kogeplade 0.4 l med sikkerhedsventil i rustfrit stål med datomærkningerne mellem 2040 og 2204 kan returneres til alle IKEAs varehuse, hvor kunderne vil få pengene tilbage. Kvittering er ikke nødvendig for at få pengene tilbage.

metallisk 16 9
Sådan ser espressokanden ud. Foto: Ikea.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel