Kolding Netavis

27-årig mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Shutterstock (Modelfoto)

Sydøstjyllands Politi efterlyste tirsdag en mand, der var mistænkt for i flere tilfælde at have befølt kvinder på kroppen, da han kørte forbi dem på knallert. Få timer efter blev han anholdt.

Sydøstjyllands Politi anholdt tirsdag omkring klokken 14 i Kolding en 27-årig mand. Manden bor i Kolding.

Hændelserne, som Sydøstjyllands Politi har modtaget anmeldelser om, har fundet sted i løbet af den seneste uges tid i Kolding midtby, og det er foregået på forskellige tidspunkter af døgnet.

Sydøstjyllands Politi efterforsker nu hændelserne og sagen nærmere for at klarlægge forløbet og skabe et grundlag for en juridisk vurdering af, hvad der videre skal ske i sagen.

Den 27-årige mand er blevet afhørt og er sigtet for flere overtrædelser af straffelovens bestemmelse om blufærdighedskrænkelse.

Sydøstjyllands Politi takker borgerne for den store interesse for at hjælpe med at finde den pågældende mand. Tak for mange delinger på Facebook og eksempelvis for oplysninger om knallerttyper m.v. Det var dog en patrulje på udkig efter den mistænkte, der så ham på gaden i Kolding og herefter anholdt ham.

Da sagen nu efterforskes, har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger til offentligheden i sagen på nu værende tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel