Kolding Netavis

Mød borgmester og udvalgsformænd i Vores Hus

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Borgmester Knud Erik Langhoff og udvalgsformændene. Foto: Kolding Kommune.

Her i 2023 kan man hvert kvartal møde borgmesteren og formændene for de politiske udvalg til politisk træffetid på et af kommunens biblioteker.

Årets sidste træffetid finder sted i Vores Hus i Vamdrup torsdag 14. september kl. 19-20.

Træffetiden skal bidrage til at skabe en endnu bedre dialog bl.a. med borgere, foreninger, institutioner og virksomheder.

Alle er velkomne, og der serveres kaffe og kage til de fremmødte. Man skal ikke tilmelde sig, men møder bare op.

-Vi har talt med mange mennesker, når vi er kommet rundt i kommunen til vores træffetider. Jeg synes, det er vigtigt, at vi kommer ud og får en uformel snak med alle de borgere, der har lyst. Det er også en god måde, borgere og virksomheder kan komme med input til os på, påpeger borgmester Knud Erik Langhoff, der opfordrer folk til at møde op, hvis de har et spørgsmål, en kommentar, en god idé eller noget andet på hjerte i forhold til byrådets arbejde.

På kolding.dk under Politiske udvalg kan man se, hvem der er formand for de enkelte udvalg.

Kom og se Vores Hus

Træffetiderne arrangeres i et samarbejde mellem Kolding Kommune og Koldingbibliotekerne.

I Vamdrup, hvor årets sidste træffetid finder sted, er der nye rammer på vej til biblioteket. Det skal flytte ind i Vamdrups nye kulturhus Vores Hus, når det er færdigt. Som en forsmag på det holdes træffetiden i Vores Hus.

Håndværkerne er stadig i gang med at bygge kulturhuset. Derfor vil det være en god idé at tage overtøj på til træffetiden. Til gengæld får man mulighed for at se, hvor langt byggeprocessen er nået.

Vores Hus ligger Kinovej 1 i Vamdrup.

Fakta om Vores Hus

• Vamdrup Kino og Koldingbibliotekerne har indgået et partnerskab for at kunne etablere Vores Hus i Vamdrup, hvor bibliotek og biograf skal indgå i et fælles kulturhus, der vil komme hele byen til gavn.

• Vores Hus vil også komme til at indeholde en multisal, mødelokaler og et åbent foyerområde, som kan bruges af byens foreninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel