Kolding Netavis

Bastian Buus vil frem i mesterskabet på Nürburgring

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Porsche Motorsport.

Mesterskabsoprykning i sigte for Bastian Buus, som har alt at vinde i fjerde afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som afvikles den kommende weekend på Nürburgring.

Mens han fører mesterskabet i den prestigefyldte Porsche Mobil 1 Supercup, har Bastian Buus indtil videre haft udfordringer med at sætte barren højest i Porsche Carrera Cup Deutschland, hvor han for tredje sæson i træk kæmper for titlen sammen med det tyske team Allied-Racing.

Udfordrende weekender på belgiske Spa-Francorchamps og Hockenheim gav den danske Porsche Junior en svær sæsonstart, og trods to podieplaceringer i seneste afdeling på Zandvoort i Holland holder racekøreren med sine 77 point en foreløbig fjerdeplads i den samlede stilling. Til sammenligning har den førende, hollænderen Larry ten Voorde, indsamlet 131 point.

-Det har været et uheldigt mesterskab indtil videre, men det betyder kun, at jeg kan gå mere frit til kampen den kommende weekend. Lige nu har jeg alt at vinde og intet at tabe, og eftersom jeg har gode erfaringer med Nürburgring, hvor jeg sikrede et podie sidste år, så ser jeg frem til weekenden. Oveni dette ser vejrudsigten ud til at give os en våd weekend, hvilket kun åbner endnu mere op for mulighederne for at tage et stort spring frem i mesterskabet. Jeg ved, at vi har farten til at vinde løb, og så håber jeg bare, at vores kvote for uheld er opbrugt lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Weekendens to 30-minuttersløb afvikles henholdsvis lørdag og søndag klokken 11.20. Løbene kan følges live på YouTube. Lørdagens løb her og søndagens løb her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel