Kolding Netavis

Til fods langs fjorden fra Kolding til Middelfart

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Bevæg dig for livet i Kolding Kommune inviterer til en stor fælles gåtur langs fjorden fra Kolding til Middelfart søndag den 1. september som afslutning på Trekantområdets Festuge.

Det er helt gratis at deltage, og alle er velkommen til at gå med, uanset om man har lyst til at gå hele vejen eller blot dele af ruten. Der er nemlig mulighed for at hoppe af og på gåturen, ca. hver 5 km, da der går buslinjer langs største delen af ruten. Ruten er afmærket, og der vil være gå-guider, der går med på turen og kender vejen.

Indtil videre har ca. 700 borgere vist interesse for at deltage, så Kolding Kommune forventer at endnu flere dukker op på søndag, for at være med i det der nærmest kan kaldes en vandrende folkefest.

Hold øje med Facebooksiden ”Bevæg dig for livet – Kolding Kommune”, hvor gåturen er opslået som en begivenhed. Her finder du ruten, rutebeskrivelse, program og gode råd. Der er løbende start på gåturen mellem 8.30-9.30 fra Banegårdspladsen i Kolding. Ruten er på 40 km og går gennem Koldings landskab, ad fjorden nær Lillebæltsbroerne i Fredericia og langs vandet i Middelfart.

Så tag kæresten, vennen/veninden, naboen eller mor/far under armen og være med til at fejre en dag i fællesskabets og motionens tegn. Det er helt gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel