Kolding Netavis

Udvider med ny afdeling vest for Storebælt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Lars Overby (tv.) og René Hansen (th.). Pressefoto.

VanKompagniet, der er totalleverandør af højkvalitetsudstyr til varebiler, har haft travlt i det forgangene år. Derfor starter de 2022 ud med åbningen af en ny afdeling.

Den nye afdeling er placeret centralt i Odense med gode tilkørselsmuligheder, hvor der både bliver kontorer, værksted, lager og showroom.

VanKompagniet der har sit hovedsæde i Roskilde, har medarbejdere rundt om i hele landet, og den nye afdeling på Cikorievej 20 centralt i Odense SØ skal bringe dem endnu tættere på det fynske og jyske segment.

-Vi oplever stor efterspørgsel vest for Storebælt, så for at komme tættere på kunderne, var det naturligt at åbne en ny afdeling på Fyn. Vi har valgt en central placering med gode tilkørselsforhold, så man nemt og hurtigt kan svinge forbi vores afdeling, fortæller administrerende direktør hos VanKompagniet, Michael Pettersson.

Værkstedet, lageret og showroomet i Odense er ikke de eneste services, som kan tilbydes med udvidelsen. VanKompagniet tilknytter nemlig også en ny on-site montør, der både skal operere på Fyn og i Jylland fortæller Michael Pettersson:

-På Sjælland har vi i forvejen flere on-site montører, der dagligt kører direkte ud til kunders arbejdspladser eller hvor de befinder sig med deres varebil og installerer udstyr fra inderst til yderst. Den nye afdeling kommer derfor også med ansættelsen af on-site montører, så vi nu kan tilbyde den service.

Kreativt hus med alt til varebilen

Adressen på Fyn kommer ikke kun med den centrale attraktive placering, men med et nyt samarbejde da VanKompagniet skal dele adresse med Track One, der blandt andet udbyder autodekorationer. Et samarbejde der vil være frugtbart for kunderne i begge virksomheder.

-Vi er utroligt glade for og stolte, at VanKompagniet har valgt at leje sig ind i vores tilstødende lokaler her på Cikorievej. Tanken er nemlig, at vi i hverdagen skal fungere som et kreativt hus, hvor vi skal skabe en synergi mellem forretningerne. På den måde kan VanKompagniet og Track One tilsammen tilbyde kunderne de bedste løsninger i og omkring varebilen, siger Lars Overby, der er indehaver af Track One.

VanKompagniets fynske afdeling vil til dagligt blive ledet af salgskonsulent René Hansen, der glæder sig til at kunne optimere servicen på alle fronter for de fynske og jyske kunder i tæt samarbejde med Track One.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel