Kolding Netavis

Sydjysk robotkonge skyder kapital ind

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Thomas Visti har købt 20 % af Vejen-firmaet som blev stiftet i 2019, men Kevin Christensen (til højre i billedet) sidder som stifter fortsat på majoriteten i WeldingDroid med 22 % af ejerskabet efter udvidelsen af ejerkredsen. Pressefoto.

Svejserobotten i Vejen udvider ejerkredsen.

Svejserobotten WeldingDroid fra den sydjyske by, Vejen, kendt fra Løvens Hule på DR TV, udvider nu sin ejerkreds. Ombord kommer en af nøglepersonerne bag den danske robotindustris internationale succes, Thomas Visti.

Han ser et stort potentiale i automatisering af svejseprocesser i en branche, der i dag ikke har forløst det fulde potentiale inden for robotteknologi. WeldingDroid seksdobler svejsetempoet og øger dermed konkurrenceevnen.

Virksomheden skal vokse fra 6 til 30 ansatte inden udgangen af 2022, og der etableres lokale afdelinger i Tyskland og USA.

Omsætningen stiger stejlt

WeldingDroid bevæger sig op en stejl vækstkurve: Fem måneder inde i 2021 har selskabet allerede omsat for det samme som i hele 2020, og efterspørgslen tegner til at eksplodere yderligere i takt med, at verden genåbnes efter covid-19.

Det kræver dog store armbevægelser at lykkes med at erobre verdensmarkedet med ny og innovativ teknologi.

Nu skal der investeres flere ressourcer i organisationen. Både i ledelsen og i R&D, men også i salg, som skal understøtte et forhåbentligt nyt eksporteventyr, pointerer WeldingDroids nye investor, Thomas Visti.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel