Kolding Netavis

Store jordbunker præger bymidte

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Plænen i Vamdrups bymidte er præget af store skæmmende jordbunker.

Og sådan har det været meget længe. Jordbunkerne skyldes, at etableringen af en ny stor legeplads trækker ud. Den skulle efter det oplyste for længst have været færdig, skriver netavisen Sebro Press.

Men verden er jo fuld af undskyldninger. I dette tilfælde får vejret skylden. En gummebakke på legepladsens bakker kan ikke laves i frostvejr, lyder en forklaring.

Derudover skyldes forsinkelsen også, at kommunen har konstateret, at bakkerne ikke var stabile nok, idet der var fare for, at sandet kunne skride ud. Nu skal bakkerne forstærkes med beton. For denne fadæse er der ingen, der tager skylden for, skriver netavisen Sebro Press.

Der for er den oprindelige tidsplan for færdiggørelsen revurderet. Nu forventes det, at arbejdet med etableringen af legepladsen kan genoptages i den kommende uge, og at det hele forventes færdig inden udgangen af marts måned – og måske endda før.

Legepladsen i Vamdrups bymidte ejes og drives af kommunen. Og samme har også betalt for etableringen. Den erstatter en gammel og nedslidt plads.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *