Nyt kommunalt lån til Arena Syd

Fredag 12. April 2019 04:09 707
Arena Syd i Vamdrup har fået Kolding Kommunes ja til fortsat at kunne modtage et rente- og afdragsfrit lån. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Arena Syd i Vamdrup har fået Kolding Kommunes ja til fortsat at kunne modtage et rente- og afdragsfrit lån. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Arena Syd får nyt kommunalt lån.

Den selvejende Institution, Arena Syd i Vamdrup, har fået Kolding Kommunes ja til fortsat at kunne modtage et rente- og afdragsfrit lån på en million kroner årligt - også i årene 2020, 2021 og 2022, som tilskud til den ordinære drift. Det er sket mod udstedelse af et gældsbrev til kommen, som garanti, skriver netavisen Sebro Press.

Sagen har været behandlet på et møde 9. april i Fritids- og Idrætsudvalget. Arena Syd har i forbindelse med ansøgningen om lånet oplyst, at det skal ses med baggrund i, at institutionens økonomiske situation ikke har ændret sig, og at det derfor stadig er behov for yderligere driftsmidler.

Lånet opføres på kommunens konto for langfristede udlån og tilgodehavender. Og sagen har under behandlingen, efter det oplyste, ikke givet anledning til kommentarer.

Tags