Kolding Netavis

Ny stor samarbejdsaftale

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
PR-foto.

Glæder sig over endnu en stor samarbejdsaftale.

Green Energy/mipv.pro har indgået en langsigtet samarbejdsaftale med EuroPart Nordic. EuroPart Nordic dækker landene Danmark, Sverige og Finland som en del af den store EuroPart-koncern med base i Tyskland. Europart holder også til i Kolding.

Samarbejdet vil omfatte 24V-230V invertere på det danske marked hvor kunderne er at finde inden for lastbiler og busser. I Sverige og Finland dækker aftalen også mipv.pro`s 12V-230V invertere. Disse invertere har skabt sig et nærmest legendarisk ry for lang holdbarhed i industrien.

Desuden dækker aftalen den samlede distribution af Green Energy`s brands solarbus.pro, hvilket er solcelle løsninger inden for minibusser, citybusser og langdistance busser.

Busser udmærker sig ved at forbruge store mængder strøm til for eksempel lys, ventilatorer, betalingsanlæg, lysskilte og lignende. Strøm der ellers skal produceres via bussens generator, hvor det koster en liter diesel at producere 1 kWh strøm. Denne udgift og slid på generator og
batterier elimineres med strøm fra solcellerne der sendes igennem avancerede egenudviklede E8 certificerede charge controllere.

Brandets koncept består af færdigpakkede CIGS ”plug and play” sæt som distribueres ud til værksteder og vognmænd i Danmark, Sverige og Finland.

Et andet Green Energy brand som også for fremtiden skal distribueres gennem EuroPart Nordic er solartruck.pro, der er specialiseret i løsning inden for lastbiler. Dette kan være supplement af strømforsyning på for eksempel el-lastbiler, der er udstyret med forbrugere som læssebagsmæk
eller lignende. Men det kan også være forsyning af strøm til overvågningsudstyr eller drift af kølemaskiner. Her drejer det sig ligeledes om færdige CIGS ”plug and play” sæt der går ud til værksteder og vognmænd i Danmark. Sverige og Finland.

Det er en omfattende aftale, der også sikrer videreudvikling af ”plug and play”-sæt i samarbejde med EuroPart Nordic til at løse endnu flere udfordringer for kunderne.

– Vi er stolte og også ydmyge over for at EuroPart Nordic har valgt os som leverandør af disse produkter og glæder os til samarbejdet, fortæller CEO for Green Energy/mipv.pro, Karl Andreassen, i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *