Kolding Netavis

Ny spidskandidat til regionsrådsvalget

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Annette Blynel bliver spidskandidat for SF til regionsrådsvalget. Privatfoto.

Listens nummer to er klar til at springe til som spidskandidat.

Annette Blynel bliver spidskandidat for SF til regionsrådsvalget i år i Region Syddanmark.

Dette sker efter, at Mikkel Dragmose har måttet trække sig fra posten, fordi han ikke kan få sit familie- og arbejdsliv til at forenes med et spidskandidatur i regionen. Det er SF kede af, men har stor respekt for Mikkels beslutning. Heldigvis er listens nr. 2 parat til at springe til.

– Jeg er både stolt og ydmyg over, at der nu peges på mig, som spidskandidat til regionsrådsvalget, og over den store opbakning, som jeg har fået af partiet. Jeg er helt klar over, at det jo er nogle ”store sko” som skal fyldes ud efter Villy Søvndal, men jeg vil naturligvis gøre mit yderste for at leve op til alles forventninger, fortæller Annette Blynel i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Jeg har altid været optaget af at gøre en forskel for de mennesker, der lever med de største udfordringer, og jeg har et stort ønske om at mindske uligheden i vores samfund; – så at blive spidskandidat for SF giver bare så god mening og masser af energi til at fortsætte det arbejde, som jeg allerede er godt i gang med. Og med så bredt et kandidatfelt, hvor vi både har nye, unge og erfarne kræfter med på holdet – fordelt over hele regionen, ser jeg meget frem til at give SF´s rød-/grønne politik en skalle.

Nuværende medlem af regionsrådet og borgmesterkandidat i Kolding Kommune, Villy Søvndal (SF) siger:

– Jeg har haft et tæt samarbejde med Annette igennem flere år, og hun er absolut en stor gevinst for SF og for borgerne i Region Syddanmark – så jeg er fuldt tryg ved, at Annette nu kommer til at stå i spidsen for SF i Region Syddanmark.

Formand for SF´s regionsbestyrelse Pernille Moesby Sørensen siger:

– Vi er glade for, at vi har en så erfaren kraft, der har sagt ja til at være spidskandidat. Annette er allerede i dag gruppeformand for SF i Regionsrådet, og respekteret både internt i SF for hendes store arbejde og engagement samt blandt hendes politiske kollegaer.

Fakta

Regionsrådsmedlem siden 2018, gruppeformand for SF´s gruppe i Region Syddanmark

Tidligere byrådsmedlem for SF i Odense

Uddannet socialrådgiver, tidligere mangeårig chef for udsatte børn- og voksen områderne i henholdsvis Odense og Nyborg Kommuner

Landsformand for KFUK´s sociale arbejde

Formand for Udsatterådet i Svendborg Kommune

Næstformand for Reden, Odense

Bosiddende i Svendborg Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *