Kolding Netavis

Nulløsning i første kamp i slutspillet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding IF fik 2. påskedag en nulløsning i opgøret mod Brabrand.

Kolding IF spillede 2. påskedag sin første kamp i slutspillet i 2. division. Brabrand var på besøg på Autocentralen park i Kolding. Og hvilket fodboldvejr med flot solskin og lune temperaturer.

Kolding-mandskabet dominerede i starten af kampen. Brabrand blev reduceret til 10 mand efter 31 minutters spil, da Daniel Lundhold fik sit andet gul kort.

Kolding IF havde kun én fornuftig mulighed i første halvleg og den tilfaldt Kudsk efter et hjørnespark, men afslutningen blev blokeret, inden den røg tæt på mållinjen. Det betød også noget, af Kolding IF’s anfører Sebastian Sommer måtte udgå efter en hård tackling på sin fod, som han ikke kunne spille videre på. Zimling erstattede ham og skubbede den yngre Sommer en tand frem på midtbanen. I slutningen af første halvleg humpede både Ngongo og Brabrands Malte Boesen lidt rundt – Ngongo med nogle trækninger i baglåret og Boesen med noget bøvl med lysken, skriver Kolding IF på deres hjemmeside.

De to spillere kom ikke ud til anden halvleg og blev erstattet af Thomas Mikkelsen og Filip Højgaard.

Brabrand dominerede starten af anden halvleg, mens Kolding IF havde styr på tingene i de resterende 25 minutter. Dog kom der ikke nogen nævneværdige chancer.

Kampen endte 0-0. Der var 634 tilskuere til kampen.

Den 23. april skal Kolding IF en tur til Skive, hvor der er kampstart klokken 14.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel