Kolding Netavis

Nu åbner Legoland snart

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Legoland åbner den 27. marts. Foto: Legoland.

Der åbnes som planlagt i Legoland.

En god nyhed her midt i coronakrisen. Legoland i Billund åbner helt som planlagt. Legoland åbner den 27. marts.

– Vi er glade for, at vi kan åbne Legoland på den planlagte dato. Sidste år var et bevis på, at vi kan indrette Legoland oplevelsen på en sikker måde med afstand, håndsprit og rengøring, og det er vi klar til at gentage, siger Christian Woller i en pressemeddelelse.

Hytter og hotelværelser er klar til påskeferien

Legoland åbner også op for Hotel Legoland den 26. marts, og samtidig åbner Holiday Village, hvor blandt andet 50 NINJAGO Hytter også er klar til at byde på påskeferie.

– Vi ser frem til at give de danske børnefamilier et tiltrængt pusterum og en masse sjove oplevelser efter en lang coronavinter. Vi har stadig ledige værelser og hytter i påsken, og alle medarbejderne i Legoland tripper for at give vores gæster en fantastisk påskeferie, siger Christian Woller.

Ser frem til at åbne stor nyhed

Noget af det, vi må vente lidt på endnu, er de indendørs forlystelser, men så snart det bliver muligt, så er Legoland klar til at åbne for de indendørs forlystelser og den store nyhed – The LEGO® MOVIE™ World.

– Vi har ventet meget, meget længe på at vise vores gæster en helt fantastiske nyhed i Legoland. Så snart det bliver muligt for os at åbne for de indendørs forlystelser, så slår vi dørene op til et helt fantastisk område i Legoland. Gæsterne får på alle måder fornemmelsen af at træde ind i universet fra LEGO filmene, og de kan blandt andet glæde sig til at opleve Skandinaviens første ’flying theater’ forlystelse, hvor man svæver inde i en stor kuppelskærm og flyver på opdagelse i LEGO Movie universet, siger Christian Woller.

Myndighederne stiller som krav, at alle over 15 år skal fremvise en negativ coronatest, der er mindre end 72 timer gammel på ankomsttidspunktet. På Legoland.dk kan man læse meget mere om de forskellige tiltag og finde svar på de fleste spørgsmål omkring åbningen og coronarestriktionerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *