Lokalt rejsebureau udnævner ny direktør

Fredag 04. Oktober 2019 05:36 515
Jens Raaholdt indtræder i direktionen og er udnævnt til direktør for Produktion og Marketing. PR-foto. Jens Raaholdt indtræder i direktionen og er udnævnt til direktør for Produktion og Marketing. PR-foto.

Krydstogt Eksperten ApS i Lunderskov har udnævnt ny direktør.

Rejsebureauet Krydstogt Eksperten ApS skifter ud i direktionen. Jens Raaholdt indtræder i direktionen og er udnævnt til direktør for Produktion og Marketing.

- Efter næsten 10 års ansættelse er det en helt naturlig beslutning, at udvide direktionen med endnu et medlem, så vi kan intensivere vores fokus på såvel forretningsudvikling som optimering af den daglige drift, siger Niels B. Petersen, direktør og medejer af Krydstogt Eksperten, i en pressemeddelelse.

Jens Raaholdt's primære ansvarsområde vil fortsat være Produktion og Marketing, men dog med et større fokus på salg i fremtiden.

Direktionen består fremover af Hanne Raaholdt, Niels B. Petersen og Jens Raaholdt.

Krydstogt Eksperten er et af Danmarks meget få rejsebureauer med 100 procentfokus på krydstogtrejser. Bureauet er familiejet, og har været agent for alle de førende krydstogtrederier igennem mere end 10 år. I dag er bureauet blandt Danmarks allermest specialiserede rejsebureauer indenfor krydstogtbranchen.

Tags