Kolding Netavis

Lokale bagerier konkurrerer om titlen “Danmarks Bedste Bageri”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
-Vi er selvfølgelig utrolig stolte over nomineringen, fortæller bagermester Sonny Johnsen fra Landlyst Bageri. Privatfoto.

Flere bagerier her i området er med i konkurrencen om, at kåret som “Danmarks Bedste Bageri”. Blandt de nominerede er Landlyst Bageri ved Vester Nebel.

Vi har Danmarks Bedste Romkugle og Danmarks Bedste Småkage her i området. Nu er der en mulighed for, at vi også kan få Danmarks Bedste Bageri i vores område.

For kunderne har nomineret Landlyst Bageri på Koldingvej i Vester Nebel til titlen og det er lige nu man kan stemme på det lille bageri, som ikke ligner de mange andre traditionelle bagerier.

Beæret over nomineringen

Bagermester Sonny Johnsen er da også beæret over, at kunderne har nomineret bageriet og siger:

-Vi er selvfølgelig utrolig stolte over nomineringen. Vi var slet ikke klar over, at konkurrencen var der. Pludselig så jeg på Facebook, at der var flere som havde nomineret os i konkurrencen.

Det er ved at være et par år siden man sidst afholdte konkurrencen, da energikrisen sidste år gjorde sit indtog, aflyste man konkurrencen da man mente det ikke ville give et retvisende billede af bagerierne, da nogen var ekstrem hårdt presset også økonomisk. Men i år er konkurrencen igen tilbage.

Kunderne afgør, hvem Danmarks Bedste Bageri er

Det er kunderne der afgøre hvem der skal løbe med titlen som Danmarks Bedste Bageri. Og samtidig med finder man også de bedste bagerier i de forskellige regioner samt de fire største byer.

-Vi er faktisk ret spændte på hvor mange stemmer vi kan nå at få. Jeg tror vi fik omkring 200 stemmer den første dag og konkurrencen løber jo til den 28. november så hvis bare vi får 200 stemmer hver dag så skal det nok gå, siger bagermesteren med et smil.

-Vi er jo kun et lille bageri som kun har åbent fredag-lørdag-søndag og så ligger vi jo langt ude på landet i forhold til de største bagerier inde i byerne. Men vi håber da, at rigtig mange vil støtte os i konkurrencen, slutter Sonny Johnsen fra Landlyst Bageri.

Her i Kolding-området er der flere bagerier med i kampen om, at blive kåret som “Danmarks Bedste Bageri”. Det er Seest Bageri, Ølands Surdejsbageri, Gertz Danish Bakery og Beanster Baker (Bjert).

Der kan stemmes via sms til og med 28. november klokken 13.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel