Kolding Netavis

Lise er Hartes nye katalysator

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Det bliver et velkendt ansigt i Kolding, der skal skabe liv og aktivitet i Harte, når Lise Jelsbak sætter sag ved roret på udviklingen af Harte GIF og Harte i bevægelse.

Tilknytningen af en fritidsudvikler skal sætte turbo på lokalsamfundsprojektet, der skal skabe rammer for et familieliv med trivsel og fritidsaktiviteter i højsædet.

Om ansættelsen udtaler formand for Harte GIF Niels Christiansen:

– At vi har fået ansat en kapacitet som Lise, er en fantastisk mulighed for at tage Harte i Bevægelse til næste niveau og skabe nye aktiviteter og oplevelser for borgerne i og omkring Harte. Lise har igennem en årrække bevist, at hun mestrer kunsten som igangsætter samt at gennemføre succesfulde arrangementer, og vi glæder os meget til at arbejde sammen med hende.

Lise Jelsbak startede allerede den 1. november, og om ansættelsen udtaler hun:

– Jeg er rigtig glad for at det er mig, der får lov til at blive en del af projektet. Jeg håber at min baggrund, mine kompetencer og det netværk jeg kommer med, kan bidrage til gode ramme og styrke det store  arbejde i allerede har sat i gang.

Lise Jelsbak kommer med stor erfaring i at arbejde i krydsfeltet mellem kommune, organisationer og frivillige i sit tidligere virke ved MusikKolding. Her har hun skabt en solid platform for frivilliges arbejde og dermed fået udviklet og gennemført sommer ved søen, grøn koncert samt Stella Polaris. Derudover har hun besat en række bestyrelsesposter i frivillige kulturelle foreninger og har stor erfaring med at deltage i- og understøtte frivilligt arbejde.

Baggrund for fritidsudvikler

Foreningslivets frivillige verden har mange steder svært med samarbejde ind skolen, der lukker, når de frivillige har fri. I den erkendelse er der igangsat en styrkelse af foreningslivet med støtte fra DGI Sydøstjylland, der har bidraget til at udvikle en fælles forståelse af udviklingen i lokalområdet. Harte GIF har med hjælp fra Kolding Kommune og DGI/DIFs foreningspulje fundet midler til en fritidsudvikler. Fritidsudvikleren skal være bindeled mellem de forskellige parter og sætte gang i aktiviteter medlemmer og økonomi samt engagere frivillige.

Lokale foreninger og institutioner har sat sig sammen og sat store mål med projektet ”Harte i bevægelse”. Det skal binde skole og fritidsliv tættere sammen og skabe familie- og børneliv med høj trivsel. Harte i bevægelse er igangsat af Harte Skole, Harte GIF, Værestedet Friheden og Harte Fritidscenter understøttet af Kolding Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *