Kolding Netavis

Legoland skal bruge over 600 nye medarbejdere til 2024

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Jagten på alt fra prinsesser, tjenere, butiksansatte, rengøringspersonale og mange flere er sat ind. Legoland skal bruge over 600 nye medarbejdere til den kommende sæson, hvor flere end 1.500 sæsonmedarbejdere skal stå klar til at tage imod gæsterne.

Legoland skal bruge over 600 nye medarbejdere i 2024. Når åbner porten til sæson 2024, bliver det med ikke mindre end 900 erfarne sæsonmedarbejdere fordelt i parken. Men også 600 nye medarbejdere, som Legoland nu er i gang med at rekruttere.

Legoland søger alt fra de sjove, de stille, de ambitiøse, de skøre, de rolige og de vilde til at varetage de mere end 600 ledige stillinger i 2024. Og der er nok at vælge imellem, når det kommer til arbejdsområder og stillinger.

Få flere titler i ét og samme job

Har man flere end ét job i tankerne, eller vil man bare gerne have muligheden for en alsidig hverdag med flere forskellige jobs, så er det muligt at blive ansat under flere titler i Legoland. Et koncept der kaldes for ”multiskilling”. Med andre ord kan man blive ansat til at styre rutsjebaner om mandagen og servere kaffe om tirsdagen.

Danmarks største messe for sæsonjobs

Hvis man gerne vil vide mere om jobmulighederne i Legoland, inden man sender sin ansøgning afsted, er det muligt. Det sker, når Legoland sammen med Lalandia, Lego House, Wow Park, Billund Airport Hotel og flere af de andre turistattraktioner i Billund byder alle interesserede velkommen til Danmarks største jobmesse for sæsonjob.

Jobmessen for sæsonjobs afholdes lørdag den 20. januar fra kl. 10-15 i Billund Idrætscenter.

Du kan læse mere om job i Legoland og sende din ansøgning på legoland.dk/job.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel