Idrætten kan noget særligt

Lørdag 30. Marts 2019 07:34 1077
Søren Rasmussen (DF). Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Søren Rasmussen (DF). Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Fritids- og idrætsudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Hvert år fejre Kolding Kommunes Fritids- og idrætsudvalg de mange idrætsudøvere, der har været omkring i både ind- og udland for at repræsentere Kolding på fornemste vis. I år skete det ved et arrangement på Godset. Hele 117 idrætsudøvere i alle aldre blev hædret for DM, EM og VM medaljer og debut på landsholdet.

Det er vigtigt, at vi lægger mærke til deres flotte resultater og glæder os med dem, over hvor godt de klare det. Det er virkelig noget der betyder noget og vi vil gerne vise Kolding Byråds og Kolding Kommunes påskønnelse.

Vi skal også huske, at takke de mange frivillige trænere og ledere, der har været med til skabe grundlaget for idrætsudøvernes præstationer.

Jeg glæder mig over de dygtige udøvere og jeg glæder mig over de mange der står bag træning og anden frivillig indsats. Idrætten kan nemlig noget ganske særligt. Den skaber båd sammenhold og begejstring. Vi så det tydeligt, dag KIF Fodbold spillede pokalkamp mod FC Midtjylland. Ganske vist gik det ikke, som vi kunne have ønsket, men sikken stemmening og sikken et sammenhold. Vi ser det til håndbold og ved KoldingQ og vi ser det i andet omfang i alle klubber og foreninger.

Idrætten er naturligvis også gavnlig for sundhed, både fysik og mentalt. Ved sidste budgetforhandlinger, blev der afsat penge til hjælp til to kunstgræsbaner. Bestemt positivt. Men vi skal videre, der er mange berettige ønsker på idrætsområdet. Idrætten fortjener at blive prioriteret.

Tags