Håndboldklub var lukningstruet: Reddet på målstregen

Fredag 11. Oktober 2019 17:42 509
Bestyrelsen består af fra venstre af formand Jens Schelde Rasmussen, Trine Lykke Vind, næstformand Lena Møldrup, Jeanette Kastrup Pedersen, kasserer Nicolai Madsen og Daniel Knudsen. På billedet mangler Morten Langvad, som ikke kunne være til stede og Bettina Bohn Rokkjær. Pressefoto. Bestyrelsen består af fra venstre af formand Jens Schelde Rasmussen, Trine Lykke Vind, næstformand Lena Møldrup, Jeanette Kastrup Pedersen, kasserer Nicolai Madsen og Daniel Knudsen. På billedet mangler Morten Langvad, som ikke kunne være til stede og Bettina Bohn Rokkjær. Pressefoto.

Håndboldklubben var tæt på at lukke, da ingen ville i bestyrelsen. På en ekstraordinær generalforsamling blev en ny bestyrelse sammensat.

Det lakkede mod enden for Vamdrup IF Håndbold, da der på foreningens ordinære generalforsamling ikke var nogen, som havde lyst til at stille op til bestyrelsen.

Derfor blev der indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor det handlede om - at enten blev valgt en bestyrelse ellers lukkede håndboldklubben.

Og det lykkedes, at redde klubben. En y bestyrelse på otte personer blev valgt og dermed kan de omkring 180 medlemmer i Vamdrup IF Håndbold og lokalsamfundet i Vamdrup ånde lettet op.

- Jeg er glad for, at så mange engagerede mennesker mødte op og viste, at de vil Vamdrup IF Håndbold. At vi lykkedes med at få hele otte bestyrelsesmedlemmer, er en styrkelse og vil give ro i maven for os alle, da vi får mulighed for at dele alle ”skal” opgaverne ud på flere personer, så vi ikke risikerer at brænde ud, siger formand Jens Schelde Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Hvad der er endnu en styrkelse af foreningen er, at vi fik oprettet et frivillig korps på 25 personer, som har committed sig til at være med til at løse praktiske opgaver for klubben. Det kan være opgaver som servering til arrangementer, hjælp i hallen med opstilling og at gå i dialog med eventuelle sponsorer, fortsætter Jens.

Bettina Bohn Rokkjær meldte sig som tovholder på frivilliggruppen, og sidder man derude og har lyst til at bidrage, sammen med de andre der allerede har meldt sig, er man meget velkommen til at kontakte Bettina på tlf./sms 4248 6580 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestyrelsen består af formand Jens Schelde Rasmussen, Trine Lykke Vind, næstformand Lena Møldrup, Jeanette Kastrup Pedersen, kasserer Nicolai Madsen, Daniel Knudsen, Morten Langvad og Bettina Bohn Rokkjær.

Tags