Kolding Netavis

Gummitud: Den allerskønneste hospitalsklovn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

9-årige Hannah fortæller, at hospitalsklovnen “Gummitud” er fantastisk.

At hospitalsklovnene på børneafdelingen/børneambulatoriet på Kolding Sygehus har stor betydning for børnene, fortæller dette indlæg fra 9-årige Hannah alt om.

-Og at Hannah og Gummitud har fået et helt specielt forhold til hinanden, viser fotoet, som Hannahs mor, Anja, har sendt til os. STOR tak til både Hannah og Anja, fortæller formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

Hannah skriver i sit brev til Hospitalsklovnene:

Jeg mødte Gummitud første gang for tre år siden, da jeg fik diabetes, og hun har været min ven lige siden.

Det er de små ting, der gør noget stort for mig. For eksempel husker jeg tydeligt, da jeg første gang sad og spiste på børneafdelingen på Kolding Sygehus; Gummitud kommer hen til mig og spurgte, om hun måtte få mine krummer til hendes madpakke i morgen. Jeg grinede og sagde ja, og gummitud samlede krummerne i en serviet og puttede dem i tasken.

Gummitud er ALTID sjov og glad, og hun har hjulpet mig med at være tryg selv på de sværeste dage på sygehuset for eksempel ved blodprøver, eller når jeg skal have nyt udstyr. Gummitud er der altid for mig.

Gummitud er sød og kærlig, og hun får mig altid til at smile og grine, Hun er kort sagt fantastisk.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel