Kolding Netavis

Gavmildt ægtepar deler Lotto-gevinst med børnene

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Et par i 60'erne fra Haderslev Kommune fik sig en glædelig overraskelse, da de vandt i Lotto. Foto: Danske Spil.

Et par i 60’erne fra Haderslev Kommune fik sig en glædelig overraskelse søndag morgen for lidt over en uge siden, da de vandt to millioner kroner i en tredelt førstepræmie.

-Jeg tjekkede bare kuponen søndag og tænkte, at det er da løgn. Og så for jeg ind til min mand og sagde, tag dine briller på og læs tallene højt. Og så kiggede vi på hinanden og fandt ud af, at den var skisme god nok, griner kvinden.

Glæden blev dog ikke kun delt med manden, også børnene fik en besked med det samme, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse:

-Jeg sendte dem en besked med et billede af kuponen og skrev, at de skulle bemærke række 10. De blev selvfølgelig helt vildt glade på vores vejene.

Ægteparret var trofaste Lotto spillede for nogle år tilbage, og spiller stadig med i ny og næ.

-Jeg tænkte, jeg står alligevel i kiosken, så tager jeg lige en lyn Lotto med, fortalte kvinden, som købte den magiske kupon hos Føtex i Haderslev.

-Men den blev jo købt om lørdagen og så var der pinse søndag og mandag, så det var nogle lange dage indtil vi kunne få den tjekket rigtigt om tirsdagen, fortalte kvinden, der skyndte sig ned i Føtex igen.

-Vi var jo lidt nervøse, for vi vil helst ikke have, at alle ved det, så da ekspedienten sagde, at vi havde vundet over 5000 kroner og skulle kontakte Danske Spil blev vi lettede. Og vi havde jo mundbind på, så ingen kunne se det skæve smil, fortalte sønderjyden glad.

Mange drømmer om at vinde i Lotto og om, hvad gevinsten kan bruges på, og ægteparret fra Haderslev er helt sikre på, hvad deres flotte gevinst skal gå til. De drømmer nemlig om at dele pengene ud til familien, og om at invitere børn og børnebørn på en rejse, når det engang kan lade sig gøre.

-Vi har jo voksne børn med hus, børn og så videre, så de får lidt hjælp. Og så skal vi alle sammen ud på en stor fælles rejse for hele familien. Det er jo rart at kunne give dem det, og de har jo mere brug for pengene end vi har, fortæller de glade vindere, som ser frem til næste år, hvor corona forhåbentlig tillader lidt mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel