Kolding Netavis

FRÅST kommer til Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nordic General Manager for FRÅST, Torben Meng. Pressefoto.

Virksomheden FRÅST, der leverer måltider, snacks og desserter på frost direkte til forbrugernes dørtrin, lanceres nu i Danmark.

Hjem-IS karakteristiske klokkelyd betyder fremover mange flere frost-valg til danskerne. Med smagfulde frisktillavede måltider på få minutter udfordrer FRÅST take-away-branchen og gør forbrugernes hverdag lettere.

FRÅST udbygger Hjem-IS-konceptet, udvikler logistik- og distribution og øger digitaliseringen. Sortimentet er på forkant med trends som mere grønt, mindre kød. FRÅST´s forretningsmodel – og Hjem-IS-brandet – har kurs mod Norge og på sigt Europa, oplyser FRÅST.

Hjem-IS-depotet ligger i Kolding.

Vækst

Markedet for Convenience-produkter vækster, og er på blot 11 år steget med 50% . På en gennemsnitsaften vælger 72% af danskerne Convenience-produkter og måltider og 15 % vælger take-away. FRÅST har relevans hele året og sætter ind med nøgleordene logistik, ekspertise, kvalitet og teknologi.

-Det er udviklingen i markedet for Convenience-produkter i kombination med vores unikke distributionsmodel, mestring af den nyeste fryse-teknologi og den grønne madtrend, der ligger til grund for helårsvirksomheden FRÅST. Vi er sat i verden for at sætte god smag på forbrugernes hverdag med frisktillavede kvalitetsmåltider og for at ekspandere forretningsmodellen. Først til Norge og derefter ud i Europa,” udtaler Nordic General Manager for FRÅST, Torben Meng. FRÅST-produkter er specialudviklet og forhandles kun hos FRÅST.

Det er ikke bare danskerne, der vælger convenience-måltider. Det er en global trend.

FRÅST

• Ordet FRÅST (udtales “frost”). Navnet fortæller ret præcist, det som sælges – nemlig varer på frost. Navnet skrives med ”Å” – for at have en nordisk reference, når virksomheden senere skal lanceres på Europæiske møder.

Sortimentet

• Flere slags stenovns-pizzaer, og en bund til byg-selv-pizza med Pomodoro tomat-sovs
• Pastaretter f.eks. Lasagne Verde eller Bolognese
• Risotto f.eks. Risotto a la Milanese
• Italienske desserter f.eks. Tiramisu og lækre kager med f.eks. citroncreme

Powered By EmbedPress

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel