Kolding Netavis

Forsikringsselskab får ny formand

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Jens-Peter Riis Jensen, formand for GF TrekantOmrådet, er ny formand for GF Forsikring a/s. Han blev fredag valgt til posten her på Frederik VI's Hotel i Odense. Foto: GF Forsikring.

GF Forsikring har fået ny formand. Det er sket på en ekstraordinær generalforsamling.

Forsikringsselskabet GF valgte fredag ny formand på en ekstraordinær generalforsamling, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Valget faldt på Jens-Peter Riis Jensen fra Fredericia.

Erfaren GF’er

Det er en erfaren GF’er, som fremover skal stå i spidsen for bestyrelsen i det medlemsejede forsikringsselskab. Jens-Peter Riis Jensen er mangeårigt medlem af GF Forsikrings bestyrelse og rundet af GF’s særlige foreningskultur. Faktisk har han været GF-medlem, lige siden han i 1976 fik sin første bil.

I 2002 blev han suppleant til bestyrelsen i GF TrekantOmrådet, hvor han blev valgt ind i 2005. Siden 2010 har han været formand for forsikringsklubben, der har medlemskontorer i både Fredericia og Billund og er blandt de største af de i alt 34 selvstændige forsikringsklubber.

Klubberne ejer – sammen med GF Fonden – GF Forsikring a/s, som i dag har mere end 300.000 medlemmer over hele landet.

Valg til bestyrelsen

Fredag var der samtidig valg til GF Forsikrings bestyrelse, der nu er sammensat af Jens-Peter Riis Jensen, Carsten Egevang Nielsen, Knud Nielsen, Lykke Outzen, Torben B. Pedersen, Mette Vinther Skriver og Mogens Thomsen Derudover består bestyrelsen af det uafhængige medlem, Michael Holm, samt medarbejderrepræsentanterne Jette Christensen, Claus Nielsen, Michael Nørrung og Henrik Sangild.

GF Trekantområdet dækker blandt andet Kolding-området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel