Kolding Netavis

Efter corona-pause: Nu er Klovneløbet tilbage

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

BGIF står i spidsen for Klovneløb i Kolding, der afvikles lørdag den 18. juni.

Efter en corona-pause i 2020 og 2021 bliver Klovneløbet igen afviklet i Kolding. Det sker med gymnastikafdelingen i Bramdrupdam Gymnastik- og Idrætsforning(BGIF) som arrangør lørdag den 18. juni.

Løbet bliver afviklet på en tre kilometer lang rute, der får start og mål ved Forum Kolding Bramdrupdam, og det bliver med hospitalsklovnen Gummitud som starter. Starten går klokken 10, men allerede 30 minutter før vil der være udlevering af løbsmateriale.

Det er Mette Damkjær fra BGIF Gymnastik, der har taget initiativ til at ”genoplive” Klovneløbet, der normalt afvikles af Hospitalsklovne Trekantsområdet.

Klovneforeningen har imidlertid i år måttet sige fra, da den ikke kunne finde det nødvendige antal frivillige hjælpere.

Klovneløbet har til formål at skaffe økonomi til Danske Hospitalsklovnes arbejde på børneafdelingerne på landets sygehuse og dermed også Sygehus Lillebælt Kolding.

I Kolding gøres der ekstra meget for at samle et pænt beløb ind, idet der i Forum Kolding Bramdrupdam vil være masser af aktiviteter, blandt andet lykkehjul med masser af sponsorpræmier.

-Vi håber på mange deltagere til løbet, og samtidig opfordrer vi deltagerne til at bakke op om de mange aktiviteter, når de 3 km. er klaret, så vi kan sende mange penge til Danske Hospitalsklovne, siger Mette Damkjær

Tilmelding til løbet kan ske via Danskehospitalsklovne.dk/klovneloeb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel