Kolding Netavis

Detektivgåden vender tilbage

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Både børn, forældre og bedsteforældre kan deltage. Foto: Gram Slot.

Gram Slot udfordrer endnu engang den indre detektiv.

Efter stor succes sidste sommer og efterår, hvor tusinder af detektiver hjalp med at opklare mysterier, så inviterer Gram Slot igen inden for til en vaskeægte Detektivgåde på slottet. Den nye historie ”Den Store Middag” er fyldt med nye hovedbrud, skæve karakterer og mystiske hændelser.

-Sidste sommer oplevede vi, hvordan hele familien – børn, forældre og bedsteforældre – sammen fik en fantastisk oplevelse. Det vil vi gerne skabe rammerne for igen, fortæller slotsejer Sanne Brodersen i en pressemeddelelse.

-I år er en kæmpe roman fyldt med nye gåder og historier landet på slotspladsen, og vi håber selvfølgelig, at en masse glade gæster vil kigge forbi og springe med ind i historien, forsætter Sanne Brodersen.

Med en række gåder i forskellige sværhedsgrader i hånden træder slottets gæster nemlig ind gennem romanen, og står pludselig som usynlige detektiver midt i dramaet. Ved at bruge øjne, øre, forstørrelsesglas samt den bedste detektivnæse, kan gæsterne nu gå frit rundt på det iscenesatte slot, lure på skuespillerne og lede efter spor.

Om man går op i at løse gåderne, nyde de historiske rammer og den fantastiske scenografi eller følge de finurlige og mystiske karakterer i deres gøren og laden, så er der lagt i kakkelovnen til et par gode timer i de skønne rammer på slottet og i parken.

Erfaringen siger, at det tager mellem 1 til 2 timer at løse gåderne… alt efter detektivernes evner på dagen.

Det foregår fra den 3. juli til den 5. august fra klokken 10-16 – torsdage fra klokken 10-17 og der er lukket om lørdagen. Billetter kan købes her fra den 10. juni.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel