Kolding Netavis

Derfor holder Matas lukket på søndag

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Matasbutikkerne over hele landet kommer til at stå tomme på søndag, da medarbejderne har fået fri. Foto: Matas.

Matas holder lukket på søndag den 16. juni. Der er der en god grund til.

Matas holder lørdag den 15. juni en stor jubilæumsfest, hvor butiksgulvet byttes ud med dansegulv.

Derfor vil kunder komme til at gå forgæves, hvis de lægger vejen forbi en Matas-butik søndag den 16. juni – herunder butikkerne i Kolding, da medarbejderne holder fri. Det oplyser Matas i en pressemeddelelse.

Fest i København

Festen vil foregå i Øksnehallen i København. Alle 264 butikker af Matas i hele landet vil være lukket søndag den 16. juni, så medarbejderne kan feste og slå sig løs uden at bekymre sig om morgendagen.

-Vi glæder os hver eneste dag, over alle de dedikerede og dygtige ansatte vi har i Matas. For at markere vores taknemmelighed hylder vi vores medarbejdere med et brag af en fest på lørdag og lader søndagen være til restitution. Men selvom man ikke vil kunne møde vores medarbejdere i butikkerne på søndag, er matas.dk selvfølgelig altid åben – og vi har sørget for, at de digitale hylder er fyldt op, fortæller landechef for Matas, Lise Ryevad.

Matas tilbyder også transport og overnatning til medarbejdere, der kommer langvejs fra, så de kan deltage i den store fest, der byder på middag, underholdning og dans til den lyse morgen, blandt andet med optræden af Nik & Jay og Blæst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel