Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Davidsen har solgt sine bygninger på Bavnevej. Foto: Svend Erik Brodersen/Sebro Press. Davidsen har solgt sine bygninger på Bavnevej. Foto: Svend Erik Brodersen/Sebro Press.

Davidsen-bygninger solgt

Skrevet af  Tirsdag 9. April 2019 | 04:38

De tidligere tømmerhandel-bygninger på Bavnevej i Vamdrup er åbenbart nu solgt til et firma, som hedder Tree Tops.

Sælgeren er Davidsens Tømmehandel i Vojens. Med handlen kan Vamdrup godt vinke definitivt farvel til et længe ønsket om byggemarked i byen. I hvert fald på denne adresse. Det nye firmas virkefelt ligger nemlig mile vidt fra et byggemarked. Handlen er Davidsens exit fra Vamdrup, skriver netavisen Sebro Press.

Det var i følge netavisen Davidsen - ja selveste indehaveren af firmaet, Poul Davidsen - som længe holdt Vamdrup-borgerne hen med lovning om snarlig etablering af et længe ønsket byggemarked på adressen på Bavnevej. Med det skete bare ikke.

I stedet for blev bygningerne udbudt til salg, og er som nævnt nu solgt. Og oven i købet så flyttede Davidsen også sin webbutik på Industrivej i Vamdrup til Vojens.

Firmaet, Tree Tops, som åbenbart nu købt komplekset på Bavnevej af Davidsen er i øjeblikket hjemmehørende på Fredericia-kanten. Det oplyses, at det udvikler og producerer produkter til byggebranchen.

Men det varer formentligt lidt tid inden firmaet fysisk kan flytte til Vamdrup, idet grunden og bygningerne på Bavnevej i øjeblikket er udlejet og blandt andet benyttes stedet som lager for nabovirksomheden, Isover.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« April 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30