Davidsen-bygninger solgt

Tirsdag 09. April 2019 04:38 940
Davidsen har solgt sine bygninger på Bavnevej. Foto: Svend Erik Brodersen/Sebro Press. Davidsen har solgt sine bygninger på Bavnevej. Foto: Svend Erik Brodersen/Sebro Press.

De tidligere tømmerhandel-bygninger på Bavnevej i Vamdrup er åbenbart nu solgt til et firma, som hedder Tree Tops.

Sælgeren er Davidsens Tømmehandel i Vojens. Med handlen kan Vamdrup godt vinke definitivt farvel til et længe ønsket om byggemarked i byen. I hvert fald på denne adresse. Det nye firmas virkefelt ligger nemlig mile vidt fra et byggemarked. Handlen er Davidsens exit fra Vamdrup, skriver netavisen Sebro Press.

Det var i følge netavisen Davidsen - ja selveste indehaveren af firmaet, Poul Davidsen - som længe holdt Vamdrup-borgerne hen med lovning om snarlig etablering af et længe ønsket byggemarked på adressen på Bavnevej. Med det skete bare ikke.

I stedet for blev bygningerne udbudt til salg, og er som nævnt nu solgt. Og oven i købet så flyttede Davidsen også sin webbutik på Industrivej i Vamdrup til Vojens.

Firmaet, Tree Tops, som åbenbart nu købt komplekset på Bavnevej af Davidsen er i øjeblikket hjemmehørende på Fredericia-kanten. Det oplyses, at det udvikler og producerer produkter til byggebranchen.

Men det varer formentligt lidt tid inden firmaet fysisk kan flytte til Vamdrup, idet grunden og bygningerne på Bavnevej i øjeblikket er udlejet og blandt andet benyttes stedet som lager for nabovirksomheden, Isover.

Tags