Kolding Netavis

Bedstefar til 15 vil styrke familielivet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Knud Erik Langhoff, der er tidligere byrådsmedlem for De Konservative i Kolding byråd, stiller for første gang op til Folketinget og er dermed i gang med sin første valgkampagne til netop Folketinget.

Knud Erik Langhoff har 15 børnebørn og vil blandt andet styrke familielivet:

– Jeg ved, hvilken belastning det kan være for familierne, hvis daginstitutionerne ikke har åbent den tid, som forældre har behov for. Og her er der store forskelle i kommunerne og her kunne jeg godt tænke mig, at man fra regeringens side siger til kommunerne, at de skal sikre, der er pasningsmuligheder, så forældre ikke behøver at køre med lynets hast eller få tidligere fri fra arbejde for at hente børn. Det er en stresset tilværelse. Den gode start på livet er at give familierne bedre rammer, fortæller Knud Erik Langhoff til Kolding Netavis.

Hvad arbejder du ellers for?

– Lokalt arbejder jeg for en sekssporet motorvej omkring Kolding – gerne helt fra nord for Kolding og ned til grænsen. Men første etape skal være rundt om Kolding by. Og så skal vi have nogle ekstra afkørsler, så trafikken inde i byen kan blive aflastet. Vi får aldrig en ordentlig logistik før vi får en afkørsel i Seest. Og så vil jeg arbejde for, at vi får ingeniøruddannelsen til Kolding, fordi vi har virksomheder, som skal bruge dem. Men de pendler fra Aarhus. Og når først de unge har etableret sig og fået børn, så flytter de ikke til Kolding. På landsplan vil jeg arbejde for klimaet. Jeg vil anvende de energier vi i forvejen har liggende i vort samfund – blandt andet overskudsvarme fra spildevand. Og jeg ser gerne, at sundhedssystemet får et løft. Jeg vil gerne have nedlagt regionerne, så vi kan få sygehusbehandlingerne ensrettet, siger Knud Erik Langhoff og fortsætter:

– Jeg ser gerne, at vi får et fælles edb-system. Jeg synes det er en katastrofe, at der har siddet fem regionsråd rundt om i Danmark, som hver især har skullet have et fingeraftryk på, hvilket edb-system deres sygehuse skulle have – og det er så ikke fælles. Det skal være sådan, at hvis man kommer til skade, når man er i Skagen, så skal journalen kunne læses, når man er i Kolding.

Blå blok er i følge meningsmålinger en del bagud. kan I nå at indhente rød blok?

– Jeg har armene oppe i forhold til meningsmålingerne for Det Konservative Folkeparti. Det ser ud til, at vi næsten får en fordobling i mandater. Det fortjener vi også. Og nu efter Lars Løkke Rasmussen (V) har meldt ud, at han nærmer sig Socialdemokratiet mere og mere, så vil det nok være oplagt, at vi får endnu flere stemmer til Det Konservative Folkeparti. Der er jo ingen der siger, at der ikke kan være en regering på tværs af rød og blå blok. Jeg mener bare, at hvis det er de to store partier, der sætter sig sammen og vil styre Danmark, så kommer der ikke noget godt ud af det – ikke hvis de udelukker alle andre partier. Jeg håber på en mindretalsregering, som får støtte fra fløjene, fortæller Knud Erik Langhoff.

Nye Borgerlige og Stram Kurs er nye yderliggående partier i blå blok. Hvordan har du det med dem?

– Hvis du tager Nye Borgerlige er det en ny DF. Derimod er jeg voldsomt overrasket over, at der er nogen danskere, som vil stemme på Stram Kurs. De har overhovedet ingen politik. De fortæller kun, at de vil af med muslimerne, men jeg tror faktisk slet ikke, de aner, hvad økonomi er, slutter Knud Erik Langhoff.

Danskerne skal sætte sit kryds den 5. juni, Grundlovsdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *