Kolding Netavis

Beatles-ekspert gæster Nicolai

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Beatles-eksperten Per Wium er klar til at formidle sin store viden om The Fab Four i Nicolai Scene. Foto: Alex Nyborg Madsen.

I anledning af Beatles-albummet Abbey Roads 50 års jubilæum kommer Beatles-eksperten og musikjournalisten Per Wium forbi Nicolai Scene og fortæller om bandets udvikling.

Er du vild med Beatles, deres historie og musikalske udvikling, skal du besøge Nicolai Scene mandag den 7. oktober kl. 19.00. Her kan du nemlig opleve foredraget ”Abbey Road: En introduktion til musikken” med Per Wium, oplyser Nicolai Scene i en pressemeddelelse.

Han er musikjournalist, Beatles-ekspert og musiker, han har blandt andet spillet med C.V. Jørgensen. Derudover har han været vært og redaktør på en del radioprogrammer hos Danmarks Radio.

The Beatles behøver ikke nogen nærmere præsentation. I deres levetid fra 1960 til 1970 nåede de at revolutionere populærmusikken op til flere gange.

”Abbey Road”, der er omdrejningspunktet for foredraget med Per Wium, er det sidste album, de fire musikere, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr indspillede sammen som The Beatles, og det indeholder klassikere som Come Together og Here Comes the Sun.

Billetter til foredraget kan købes på nicolai.kolding.dk. Billetter i døren kan kun købes med MobilePay.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *