Kolding Netavis

34-årig kvinde udsat for vold: Politiet søger vidner

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Rigspolitiet (Arkivfoto)

Kvinden blev udsat for vold ved weekendens Streetfood Festival i Kolding.

Sydøstjyllands Politi søger vidner til et voldelig overfald ved weekendens Streetfood Festival på Skamlingvejen i Kolding.

Kort før midnat, natten til søndag, var to veninder på 33 og 34 år ude at danse i danseområdet, skriver jv.dk.

Det er uvist, hvad der første til voldsepisoden, men den 34-årige kvinde mener, at hun måske – mens hun dansede – kom til at ramme en af de to personer, der kom forbi. De havde tilsyneladende en kort lunte.

En ung kvinde smed prompte sin drink i hovedet på den 34-årige kvinde og blev kort efter skubbet i gulvet af en ophidset ung mand. Han stillede sig overskrævs på kvinden. Han holdt hende fast og slog han hende fire til fem gange i ansigtet med knyttet næve, skriver jv.dk.

Uden held forsøgte den 34-åriges veninde, at hive den unge mand væk, men to mænd kom til og fik trukket den unge mand væk. Han og den unge kvinde forlod stedet.

Sydøstjyllands Politi efterlyser de to gerningsmænd. Den unge mand beskrives som 15-20 år, udenlandsk af udseende med mørk hudfarve, mellemlangt krøllet hår og et bredt ansigt. Den unge kvinde var også 15-20 år. Hun har mellemlangt lyst hår, iført mørke jeans og har et etnisk dansk udseende.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel