Kolding Netavis

Ny formand for Parasportrådet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bent Bruun er valgt som formand. Foto: Kolding Kommune.

Et halvt års tid efter Parasportrådet i Kolding Kommune så sin begyndelse, er der nu en formand på plads. Han har erfaringer fra både erhvervs- og foreningsliv med sig.

I april 2023 konstitueredes Parasportrådet i Kolding Kommune – dog uden at have en formand på plads. Nu er det lykkes at finde en formand for rådet, og på mødet i Parasportrådet den 30. oktober blev Bent Bruun valgt som formand, oplyser Kolding Kommune.

Bent Bruun har været selvstændig erhvervsdrivende gennem 35 år – i dag arbejder han primært med bestyrelsesarbejde i flere erhvervsbestyrelser, fonde og ejendomme. Han har gennem årene været meget aktiv og haft foreningsrelationer på forskellige niveauer bl.a. i Det Danske Spejderkorps, Kræftens Bekæmpelse, Cykling Uden Alder, Kolding Golf Club, Brændkjærhallen og Brændkjærhallens Venner.

-Jeg har kendt Bent gennem en lang årrække som en innovativ erhvervs- og foreningsmand, og jeg glæder mig over, at han sagt ja til posten som formand for Parasportrådet. Jeg er sikker på, at han har både erfaring og nye samarbejder at bidrage med, fortæller Birgitte Kragh, næstformand i Parasportrådet og formand for Sundhed og Fritid.

Ny Parasportpulje til aktiviteter

Selv om den nye formand – ifølge ham selv – endnu ikke har et fuldt overblik over området, siger han:

-Jeg synes virkelig, at det her er en god sag, og der er så mange kompetente medlemmer af Parasportrådet, så jeg er sikker på, at vi sammen kan bidrage til en positiv udvikling af parasportområdet i Kolding. Jeg synes, der er mange spændende udviklingsmuligheder for det her område, og vi kan helt sikkert gøre en forskel for mennesker med handicap i vores kommune.

Med budgetforliget får Parasportrådet en ny pulje på 100.000 kroner om året til parasportaktiviteter de næste fire år. Den nye formand står klar til at uddele midler til nye initiativer:

-Jeg håber, at foreningerne i Kolding vil tage godt imod den nye Parasportpulje, så vi kan få mulighed for at støtte en masse nye aktiviteter på parasportområdet, slutter Bent Bruun.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel