Kolding Netavis

Indfører ny Hall of Fame

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: JeppeSmedNielsen/Pixabay (Modelfoto)

Der er mange dygtige sportsudøvere, som gennem de sidste 15 år har repræsenteret Kolding på bedste vis. Fremover vil de samt nye præstationer kandidere til en plads i Koldings nye Made in Kolding.

Made in Kolding er navnet på den nye Hall of Fame, som Kolding Talentråd har oprettet. Her vil de anerkendte sportsudøvere, som har repræsenteret kommunen på forbilledlig vis, få en plads.

Ved deres præstationer har de etableret en synlighed på deres hjemby og på den måde været med til at gøre Kolding Kommune til et sted, man gerne vil forbindes med på det sportslige område.

-Som kommune er vi selvfølgelig glade for, at vi har så dygtige sportsudøvere, som klarer sig flot i verdenseliten. Vi er stolte af Kolding Kommunes medaljetagere, og Made in Kolding er en fremragende måde at hylde dem på, fortæller formand for Sundhed og Fritid,, Birgitte Kragh (V), i en pressemeddelelse.

Tanken er, at Kolding Talentråd kan udvælge nye medlemmer hvert år, og de første navne vil blive afsløret ved Kolding Kommunes store Awardshow i foråret, som i forvejen hylder kommunens dygtige sportstalenter, trænere og frivillige.

Kommer online

Det er desuden meningen, at Made in Kolding skal komme i en online og en fysisk version, hvor den fysiske version kan rykkes rundt på forskellige uddannelsesinstitutioner samt til virksomheder, som har en aktie i udøvernes talentudvikling og dermed præstationer på den længere bane.

De udøvere, som får en plads i Made in Kolding, skal have opnået sine resultater fra 2008 og fremefter.

Jesper Kjølhede, som er næstformand for Kolding Talentråd, glæder sig meget over den beslutning, som rådet har taget.

-Kolding Kommune har haft et solidt talentarbejde i mange år, og vi ønsker på denne måde at synliggøre de dygtige sportsfolk, som formår at præstere på øverste hylde og altså går hele vejen, siger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel