Kolding Netavis

En sørgelig omgang

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Søren Rasmussen (DF). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), gruppeformand for Dansk Folkeparti i byrådet, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Det er unægtelig nye tider i Kolding Byråd. I SF nøjes men ikke med, at lyve. Hvilket jo ellers er slemt nok. Man beskylder oven i købet, en borger i Kommunen for, at lyve. I Socialdemokratiet og De radikale bryder man uden videre, et indgået budgetforlig. Man får en ide og så skidt med aftaler og forlig. Aldrig har vi oplevet noget lignende.

Det er meget slemt fat. Byrådets flertal ville ikke være i stand, til ikke styre en gul plastikand, i badekar. Men det forhindrer dem ikke i, at forsøge, at styre både den kommunale økonomi og velfærden, for rigtig mange mennesker. De træffer den ene mere uansvarlige og tåbelige beslutning, efter den anden.

F.eks. går meget af min sommer med, at tale med mennesker der er frustrerede over, at miste deres hjemmehjælp, fordi Byrådets flertal mener, at menneskelig kontakt sagtens kan erstattes af en robotstøvsuger. For en besparelse på kun 1.600.000 kr., så mister ca. 1.800 mennesker besøget af deres hjemmehjælper til støvsugning.

Man kan ikke regne med noget af det, flertallet siger eller har lovet. Intet! Socialdemokratiet, SF, Radikale og Konservative har sat Kommunes udvikling i stå. Mens kommunerne omkring os udvikler sig, så står vi stille i Kolding og velfærden afvikles ovenikøbet.

I august venter endnu flere besparelser. Ikke fordi økonomien i Kolding Kommune kræver det, men fordi et uansvarligt flertal vil have penge til deres ”nye initiativer”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel