Kolding Netavis

Udstilling med humoristiske og fantasifulde smykker

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Soloudstilling med Marie-Louise Kristensens humoristiske og fantasifulde smykker på Koldinghus.

Udstillingen “Den flyvende bøf og andre historier” fra Marie-Louise Kristensens fabulerende smykkeunivers viser mere end 30 nye smykker i Ruinsalen på Koldinghus fra 11. januar til 14. Juni.

Udstillingens 33 nye og unikke smykker er fuldt funktionsdygtige som brocher, vedhæng og ringe, men det er ikke deres konventionelle smykkekarakter og høje karat, der fascinerer og drager, skriver Koldinghus i en pressemeddelelse.

Marie-Louise Kristensens smykker er humoristiske og overraskende fortællinger om menneskets rejselyst og nysgerrighed i ædle metaller og sten kombineret med træ, plast, rav og det modellerbare materiale milliput.

Smykkerne forestiller små store personligheder, transportmidler og erindringsglimt, der ligner os og vores verden – og samtidig tilhører deres helt eget tegneserielignende univers.

Udstillingens design har taget form og farve efter smykkernes univers, så man kan se brochernes detaljerige bagsider via kikhuller, opleve animationer af smykkerne, der hopper frem i Ruinsalens nicher, og suse ind i udstillingen via en stor blå rutsjebane.

Udstillingen åbner fredag den 10. januar klokken 16 og kan ses frem til den 14. juni.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *