Kolding Netavis

Trafikeret vej får nyt asfalt

Her ses asfaltarbejde på Vejlevej tidligere i år. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

En knap to kilometer lang befærdet vej skal have nyt asfalt på i denne uge.

Nr. Bjertvej skal have nyt asfalt på. Det gælder strækningen mellem Fynsvej og frem til Skolebakken. Asfalten her er ved, at være godt slidt.

For at genere trafikken mindst muligt, bliver arbejdet udført i aften- og nattetimerne. Strækningen er nemlig en af kommunens mest befærdede veje.

Da arbejdet er blevet fremrykket, startede asfaltarbejderne allerede søndag aften med arbejdet, der forventes at være afsluttet fredag morgen.

– Mens der arbejdes i aften- og nattetimerne, vil dele af strækningen være lukket, og trafikanterne henvises via skilte til at bruge Birkemosevej eller Lyshøj Allé, fortæller vejingeniør Rasmus N. Bonde i en pressemeddelelse.

Ulempen ved at udføre arbejdet i aften- og nattetimerne er, at naboerne langs vejen kan få aftenhygge og nattesøvn generet af støj i perioder.

– I dette tilfælde berører det naboerne i den vestlige del af Nr. Bjert by. Vi har fået flere henvendelser på grund af støj i nat (natten til mandag). Normalt informerer entreprenøren altid berørte borgere pr. sms i forvejen, men det er desværre glippet i dette tilfælde, hvilket vi kun kan beklage. Asfaltarbejderne kommer til at arbejde én nat mere i byen. Det bliver formentlig i nat (natten til tirsdag), hvis ikke det regner for meget. Resten af asfaltarbejdet ligger uden for byzonen, slutter Rasmus N. Bonde.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *