Kolding Netavis

Tidligere borgmester topscorer til repræsentantskab

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Ewii.

Der har været kampvalg i alle seks valgkredse – og i Kolding-kredsen var det den tidligere borgmester, der blev topscoreren.

De 120 medlemmer, der fra 1. januar 2023 og fire år frem udgør EWII Koncernens øverste myndighed, er blevet fundet ved et valg i seks kredse.

I Kolding-kredsen blev topscorer den tidligere Venstre-borgmester, Jørn Pedersen. Han fik 903 stemmer – efterfulgt af Morten Hansen på andenpladsen med 497 stemmer. Venstres Tobias Kristian Jensen Jørgensen blev nummer tre med 293 stemmer.

I Kolding-kredsen var stemmeprocenten 13 procent. I alle seks valgkredsen blev stemmeprocenten i gennemsnit 12 procent. Fredericia toppede dog med 18 procent, mens Vejen-kredsen blot havde en stemmeprocent på fem procent.

-Energiområdet er utroligt vigtigt, både i øjeblikket, hvor der er ekstra fokus på grund af de prisstigninger, vi har set i markedet det sidste år, men også fordi energiområdet er en hjørnesten i den vigtige grønne omstilling. Det er glædeligt at vi nu har et repræsentantskab på plads, og jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med såvel det nye repræsentantskab som den kommende nye bestyrelse og bestyrelsesformand, siger Ewii’s administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn.

Du kan se alle de valgte personer til repræsentantskabet her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel