Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Martin Pedersen fra Ocean Adventures i Kolding fortæller, at for ham og hans virksomhed betyder det at kunne hjælpe rigtig meget. Pressefoto. Martin Pedersen fra Ocean Adventures i Kolding fortæller, at for ham og hans virksomhed betyder det at kunne hjælpe rigtig meget. Pressefoto.

Stor opbakning i kampen mod affald

Skrevet af  tirsdag 10. juli 2018 | 17:09

Visit Kolding og over 30 turismevirksomheder i Kolding er gået sammen i kampen mod affald på strandene ved Kolding.

I samarbejde med Dansk Turismefremme og Miljø- og Fødevareministeriet er Visit Kolding og en stor del af turismeerhvervet i Kolding Kommune gået sammen i kampagnen "Sammen om et hav uden affald". Det skriver Visit Kolding i en pressemeddelelse.

I følge Miljø og Fødevareministeriet viser nye tal, at 85 % af danskerne er bekymrede over mængden af affald i havet, men der er også bred opbakning til at gøre noget ved det. Kampagnen skal få endnu flere til at tage medansvar for et hav uden affald.

Meget affald ender på havbunden

Hvert år driver mere end 1.000 tons affald i land på danske strande — og det er kun toppen af isbjerget, for mere end to tredjedel af affaldet ender på bunden af havet.

- Mange er bekymret over det meget plastic og andet affald man finder rundt om i naturen og i havet. Det er et problem, der betyder meget for mange, og da muligheden bød sig for et samarbejde, har vi i Visit Kolding naturligvis valgt at bakke op, siger erhvervsdirektør Tove Gæmelke og tilføjer:

- Vores medlemmer får udleveret affaldsposer til deres gæster, sammen med materiale, der informerer om kampagnen. Vi håber med dette, at vi i Kolding Kommune er med til at gøre en forskel.

Martin Pedersen fra Ocean Adventures i Kolding fortæller, at for ham og hans virksomhed betyder det at kunne hjælpe rigtig meget:

- Jeg arbejder i havet og ser nogle af de konsekvenser, det meget affald har for miljøet. At arbejde for at fremme et bæredygtigt hav er en del af vores hverdag hos Ocean Adventures, så for os er det helt naturligt at være en del af kampagnen ”sammen om et hav uden affald.

Over 30 af Kolding Kommunes turismevirksomheder er med i kampagnen.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« December 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31