Stig Rossen giver julekoncert

Torsdag 04. Oktober 2018 04:54 1003
Stig Rossen kommer til Kolding den 8. december, hvor man kan opleve den tradionsrige julekoncert. Pressefoto. Stig Rossen kommer til Kolding den 8. december, hvor man kan opleve den tradionsrige julekoncert. Pressefoto.

Sangeren Stig Rossen giver tre julekoncerter samme dag. Der er udsolgt til den ene af koncerterne.

I december vender Stig Rossen traditionen tro tilbage til Kolding for at give sin populære julekoncert. En tradition, der startede i Brændkjærkirken i 1996. Stig Rossens julekoncerter har fra starten været arrangeret af Kolding Flisepudser Laug af 1985, og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter i kirker, haller, teatre og musikhuse.

I år foregår julekoncerten den 8. december i Brændkjærkirken i Kolding. Der er allerede udsolgt til koncerten klokken 15, mens der stadig er billetter til koncerterne klokken 17.30 og 20.

Ultimativ jul

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange - mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd´en ”Julelys” på gaden. Første skæring på cd´en er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

- Flisepudserne vil som tidligere år uddele donationer til gode formål i Kolding inden hver koncert, fortæller oldermand Otto Skak i en pressemeddelelse.

Stig Rossen har sædvanen tro en gæstesolist med til julekoncerten. I år er det Andrea Lykke Oehlenschlæger. Hun er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing, og har sunget siden hun var barn. Hun har også spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve sin drøm.

Andrea Lykke Oehlenschlæger har sunget sammen med blandt andet The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew og hun har også optrådt for Dronning Margrethe.

Tags