Kolding Netavis

Starter igen indsamling af lopper

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Hans Jørgen Knudsen. Foto: sebro-press.

Starter igen indsamling af lopper

Corona-restriktionerne har lavet om på mange ting. Det gælder også for de sædvanlige indsamlinger af lopper til brug på Loppegården i Lunderskov, som de lokale folk fra Lunderskov Y’s Mens Club står for.

– Restriktionerne har bevirket, at vi ikke har kunnet gennemføre vore traditionelle indsamlinger den sidste lørdag i hver måned. Men nu kan vi igen, fortæller Hans Jørgen Knudsen fra Y’s mens-klubbens loppeudvalg til netavisen Sebropress.

Det betyder, at afhentninger af lopper genoptages fra lørdag den 27. marts. Og hvis du har effekter, du gerne af med, så er tilmelding senest fredag den 26. klokken 18, fortæller Hans Jørgen Knudsen her til avisen. Og telefonnummeret, der kan ringes på er 75558028.

– I klubben er vi meget glade for, at vi nu kan komme i gang igen med indsamlingen. For der er stadig plads mange gode salgbare lopper, siger Hans Jørgen Knudsen.

Og han glæder sig over, at det trods coralukning af Loppegården alligevel ser ud til at budgettet 2020-2021 når sammen med et overskud til gavn lokalområdets foreninger.

Hans Jørgen Knudsen gør opmærksom på, at Loppegården på Rolykkevej stadig er åben hver lørdag formiddag, men at besøg og handel på grund af corona kun kan lade gøre ved forud at bestille tid.

//Sebropress

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *