Kolding Netavis

Slotssøbadet tilbyder nyt fredagskoncept

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Slotssøbadet lukker for offentlig svømning hver fredag i et bestemt tidsrum.

Slotssøbadet ændrer fra fredag den 14. september sin åbningstid. Fra den dag, vil der hver fredag blive lukket for offentlig svømning i tidsrummet fra klokken 16-18.

Det sker for at hjælpe Kolding Svømmeklub (KSK), som hårdt mangler træningstimer og på den måde får tilført mulighed for at afvikle mange hold på samme tid i hele svømmehallen.

Der vil dog som noget nyt blive åbnet op for borgerne til en svømmetur i det våde element fredag aften. Fremover vil badet været åbent hver fredag fra klokken 20-24, mod normalt lukning klokken 18.

– Ved at vi lukker ned for offentlig svømning fredag mellem 16 og 18 kan vi give svømmeklubben fire timer ud over, hvad den har i forvejen på ugebasis. Klubben mangler hårdt træningstimer, og vores statistikker fortæller, at vi bedst kan lukke ned for offentlig svømning fredage på det nævnte tidspunkt. KSK er yderst tilfredse med denne løsning. Det er her, vi har færrest besøgende, siger leder af Slotssøbadet, Otto Skak, i en pressemeddelelse.

– Når vi samtidig med lukningen af offentlig svømning fra 16-18, åbner igen klokken 20 og holder åbent til klokken 24, er det fordi vi også i statistikkerne kan se, at fredag aften er blevet en hyggeaften for især børnefamilier og par i alle aldersgrupper. Derfor arbejder vi også med konkrete planer om at flytte vores stilleaften fra torsdag til fredag fra den 26. oktober. Det bliver en rigtig hyggeaften med mulighed for tilkøb af tapas, vin, øl og vand samt saunagus, vandmeditation og thai chi – det hele med stille baggrundsmusik. Vi forventer med dette tilbud at kunne konkurrere med biografen og ikke mindst TV-skærmen derhjemme i stuen. Vi har set et stigende tendens til, at folk gerne vil opleve noget nyt og så er det en fin anledning til at starte weekenden på en afslappende og social måde. En gang månedlig vil der være livemusik i forbindelse med fredagstilbuddet, fortæller Otto Skak.

Han nævner videre, at såvel Fitness 1 som Dronning Dorotheas Badstue også vil have åbent helt til klokken 24 fra fredag den 26. oktober, således at der er mange aktivitetsmuligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel