Kolding Netavis

Slotssøbadet Spar Nord Tri udvider

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Svømmedelen fra SlotssøBadet Spar Nord Tri 2018. Foto: Slotssøbadet.

Slotssøbadet udvider nu dette års tri stævne.

Det skyldes, at arrangementet er blevet en del af Midtjyllands Tri Cup. Midtjyllands Tri Cup arrangeres af en del af tri klubberne hjemmehørende under DGI og dermed forventes stævnet at tiltrække flere fra de aktive klubber i området og i særdeleshed børn i flere aldersgrupper, oplyser Slotssøbadet i en pressemeddelelse.

Deltagerne vil blive udfordret på flere mulige distancer – nemlig børne-tri med korte afstande i både svømning, cykling og løb – til 1/10 tri samt den hårde på 950 m. svømning, 45 km. cykling samt til slut 10 km. løb svarende til ca. ¼ Ironman.

– Tri er blevet en populær udfordring for rigtig mange – også mennesker som blot ønsker afveksling i deres træning og ikke kun vil eksempelvis løbe. Senest så vi Ironman i København i sidste weekend, som tiltrak rigtig mange deltagere., siger Edvard Køhrsen fra Slotssøbadet.

Slotssøbadet er meget glade for den interesse, som motionister på både motions- og eliteplan har udvist i særdeleshed sidste år, hvor mere end 250 deltagere fra hele landet deltog.

Edvard Køhrsen oplyser, at det faktisk ikke er et ønske at blive et af de store løb:

– Men vi vil gerne være kendt for at være eksperter på området og i særdeleshed fortælle, at man faktisk har rigtig gode muligheder for også i dagligdagen at træne alle tre discipliner med udgangspunkt i Slotssøbadet.

Svømning under trygge forhold

Svømmedelen foregår i bassinerne under trygge forhold og løberuten er en rundstrækning omkring Slotssøen i de flotte omgivelser i Kolding By.

Seneste tiltag er at der er præmiepenge til de hurtigste i ¼ ironman – kr. 1.500,- til vinderne.

Det påpeges, at Slotssøbadet Spar Nord Tri 2019 henvender sig til alle, der godt vil prøve sig selv af – altså alle deltagere er velkomne, også dem der blot træner lidt løb/cykling derhjemme og ikke er medlem i nogen klub.

Tilmelding til SlotssøBadet Spar Nord Tri 2019 kan ske via SlotssøBadets hjemmeside www.ssbad.dk/nyt. Tilmeldingsfristen er helt op til stævnet – men man forventer udsolgt før stævnet.

Løbet afholdes ved Slotssøbadet søndag den 15. september fra klokken 10.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *