SF Kolding har valgt spidskandidat og ny formand

Lørdag 19. September 2020 14:59 934
Villy Søvndal er SF Koldings borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg, mens Susanne Stenstrop Thorsen er ny formand. Privatfoto. Villy Søvndal er SF Koldings borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg, mens Susanne Stenstrop Thorsen er ny formand. Privatfoto.

Villy Søvndal er SF Koldings borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg, mens Susanne Stenstrop Thorsen er ny formand.

Villy Søvndal bliver spids- og borgmesterkandidat for SF Kolding til kommunalvalget i 2021. Det besluttede medlemmer af den lokale partiorganisation på generalforsamlingen lørdag den 19. september.

- Jeg er stolt og glad over den tillid, medlemmerne har vist mig. Og jeg vil arbejde hårdt herfra og til valget for, at Kolding får et nyt politisk flertal, der kan sikre en mere visionær udvikling af byen, siger Villy Søvndal i en pressemeddelelse.

Den erfarne politiker meddelte for et par uger siden, at han ville stille sig til rådighed som byrådskandidat for SF i Kolding, hvor han har boet siden 1976. Med generalforsamlingens beslutning i dag er han officiel borgmesterkandidat for partiet.

Ny bestyrelse er klar

Generalforsamlingen i SF Kolding bød også på formandsvalg, da den hidtidige formand Mette Voss ønskede at stoppe. Bestyrelsen indstillede Susanne Stenstrop Thorsen til formandsposten, og hun blev valgt uden modkandidater.

Susanne Stenstrop Thorsen har gennem flere år siddet i baggrundsgruppen for SF’s byrådsgruppe og har desuden haft rollen som afdelingens webmaster. Hun arbejder til dagligt som kommunikationskonsulent i en fagforening.

- Det næste år kommer til at handle meget om valgkamp og politikudvikling i SF Kolding. Det bliver vildt spændende, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for, at alle medlemmer føler sig inddraget og får mulighed for at bidrage med det, de kan, siger den nyvalgte formand.

Susanne Stenstrop Thorsen stiller også selv op til kommunalvalget.

Der var genvalg til næstformand Margit Vestbjerg og kasserer Poul Erik Nørgaard. Abdullah Ismail og Kaj Jacobsen er nye i bestyrelsen, og suppleanter blev Bo Vesterlund, Lis Ravn Ebbesen, Mette Lotzfeldt og Kis Rauff.

Tags