Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Der kan skabes balance mellem Kolding by og Kolding Havn, fortæller By og Havn i Balance. Foto: By og Havn i Balance. Der kan skabes balance mellem Kolding by og Kolding Havn, fortæller By og Havn i Balance. Foto: By og Havn i Balance.

Sammenhæng mellem Kolding by- og havn

Skrevet af  08-06-2019- 06:57:32

By og Havn i Balance har udsendt en ny video, hvor du kan møde Koldings nye stoltheder og visioner.

Der kan skabes balance mellem Kolding by og Kolding Havn. Det fortæller By og Havn i Balance i en ny video, som de har offentliggjort på Youtube.

- Vi har arbejdet intenst på at vise vores oplæg til sammenhængskraft imellem Kolding by og havn. I dag får du et klart billede af at vi fortsat kan have en sprællevende erhvervshavn fusioneret med rekreation, borgervenlige tilbud og nydelse for alle, skriver By og Havn i Balance på Facebook.

Mød Koldings nye stoltheder og visioner

I videoen møder du Koldings nye stoltheder og visioner. Du møder Multihus Kolding, et hus med foreningsliv der skal huse de små-foreninger som i dag er spredt udover byen. Du får et indblik i en ny trafik afvikling som skaber flow på Ny Jens Holms Vej. Og en fremtid uden unødig tung trafik ad Sdr. Ringvej. Du møder Fjordpark Kolding og Kolding Strand området samt et nænsomt opdateret Marina Syd med 300 nye bådpladser og en bynær strand. Ny Trindholmsgade og Fredskoven er bevaret som en grøn "buffer" mellem byen og Marina Syd, skriver By og Havn i Balance videre.

Formand for By & Havn i Balance og borgmesterkandidat ved KV21 Paw Kristensen siger i en kommentar:

- Jeg er meget stolt og glad over at vi kan præsentere et oplæg og nærværende alternativ til Kolding Kommunes borgere. Et oplæg med alsidighed og sammenhængskraft som vil bringe os alle tættere på hinanden, et oplæg som vil definere Kolding Kommune som en innovativ og visionær kommune med stor respekt for byens oprindelige dna og udtryk. Personligt syntes jeg at det er på tide at vi allesammen rykker sammen, og flytter den ego-politiske dagsorden til side som har plaget Kolding Kommune i mange år. Jeg tror på Koldings fremtid er lys og at byens dna kan genrejses - men vi skal stå sammen og lade fællesskabet komme i første række, og det gælder iøvrigt indenfor alle kommunens områder.

Du kan se videoen nedenunder...

Video: By og Havn i Balance.
  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« September 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30