Så mange penge gik Kolding ind i den gode sags tjeneste

Søndag 14. Oktober 2018 05:52 1007
Sebastian Klein (t.h.) sørgede for god stemning. Foto: Have Kommunikation. Sebastian Klein (t.h.) sørgede for god stemning. Foto: Have Kommunikation.

Der var lørdag gang i fødderne, da 2.400 deltagere deltog i ECCO Walkathon.

På de tre forskellige gåruter indsamlede koldingenserne 170.000 kr. til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne.

Hvert et skridt talte, da ECCO Walkathon satte i gang fra Akseltorv lørdag morgen. Her var 2.400 deltagere mødt op for at ’gå en forskel’, og der var god mulighed for at få nogle kilometer i benene. ECCO Walkathon bød i år på tre forskellige ruter, bl.a. Halv Maraton ruten, der tilbagelægger hele 21,6 kilometer gennem Kolding.

Fra scenen sørgede værten Sebastian Klein for god stemning og højt humør, inden de gåglade deltagere begav sig ud i byen. Der var ruter for både børn og voksne, der i år kunne vælge mellem Familieruten, Just Walk ruten og Halv Maraton ruten.

De mange deltagere ’gik en forskel’ for Hjerteforeningens indsats for hjertesyge børn og unge samt SOS Børnebyernes arbejde for udsatte familier i Nairobis slumkvarter. For hver kilometer deltagerne gik, støttede ECCO en af de to organisationer med 7,50 kr., hvilket i Kolding blev til 170.000 kr.