Kolding Netavis

Politi intensiverer patruljering ved banegård

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Bach Foto (Arkivfoto)

Syd- og Sønderjyllands Politi satte for en uge side ind mod utryghedsskabende adfærd ved banegården i Vojens. Nu intensiveres patruljeringen yderligere.

Syd- og Sønderjyllands Politi intensiverer nu patruljeringen ved banegården i Vojens yderligere. Området har i perioder været præget af utryghedsskabende adfærd fra unge. I januar blev der gennemført en tryghedsvandring i området med deltagelse af politi, DSB, kommune og borgere, som betød, at der efterfølgende blev mere roligt i området.

I forrige uge blussede uroen op igen og Syd- og Sønderjyllands Politi satte derfor ind på flere områder for at genskabe trygheden. Udover øget patruljering har en mobil politistation været på stedet flere gange, ligesom der er indledt drøftelser med Haderslev Kommune om nye tryghedsskabende tiltag i området. Samtidig bliver der er gennemført bekymringssamtaler med unge, der bliver truffet på stedet.

-Vi arbejder både på den tryghedsskabende, den forebyggende og den håndhævende front. Og vi opfordrer borgerne til at kontakte politiet, hvis de oplever utryghedsskabende adfærd, fortæller politikommissær Dennis Holst i en pressemeddelelse.

Nu intensiveres indsatsen yderligere, så der i den kommende tid vil komme endnu flere patruljer til området. Samtidig opfordrer politiet borgere til at ringe til 1-14, hvis man oplever utryghedsskabende adfærd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel