Kolding Netavis

Platform: Nyt digitalt fællesskab

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Snart bliver det lettere at skabe fællesskaber, frivillighed og finde nye venskaber, når Kolding Kommune gennem Boblberg lancerer nyt digitalt fælleskab for hele kommunen.

Snart bliver det lettere at finde nye fællesskaber og venskaber, når det digitale fællesskab, Boblberg, lanceres i Kolding Kommune. Platformen, der allerede i dag har over 300.000 brugere, baner vejen for stærke og meningsfyldte fællesskaber, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

– Jeg er rigtig glad for at vi i Kolding Kommune, nu kan byde Boblberg velkommen. Boblberg kan være med til at danne rammerne for et digitalt fællesskab, hvor borgere kan finde hinanden, siger Hans Holmer (SF), formand for Social- og Sundhedsudvalget, der ser mange gode muligheder i den nye platform.

– Man kan finde hinanden i fællesskaber om fælles interesser, udfordringer og aktiviteter i den virkelige verden. Det kan være alt lige fra gå-makkere, nye venner, madklub, følgeskab til aktiviteter og mødet med andre, der står i samme situation som én selv. Kort sagt, så er der rigtig mange muligheder for borgerne i Kolding Kommune, tilføjer Hans Holmer.

Boblberg drives af brugerne, der selv laver opslag, hvor de eksempelvis deler fælles interesser, oplevelser eller sociale aktiviteter. Men platformen kan også bruges til at tage hul på mere alvorlige emner som ensomhed eller psykisk sårbarhed.

Det er gratis for alle borgere i Kolding Kommune at oprette en profil på www.boblberg.dk.

Fakta om Boblberg

– Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal, der danner rammerne for et digitalt fællesskab.

– Der er i dag på landsplan over 300.000 brugere

– De enkelte brugere kan skabe en ”bobl” som andre brugere kan reagere på

– Dermed kan man komme i kontakt med andre, der søger det samme som én selv

– Alle over 15 år kan gratis benytte Boblberg – forældre kan også søge på vegne af deres børn, hvis unge under 15 ønsker at skabe kontakt til andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel